script type="text/javascript" src=""> -

8.4 km

hej finisar.
 
Igår på morgonen så hade vi skoljoggen. Man va tvungen att gå/jogga minst 3 varv men jag sprang 7, så jag sprang ca 8.4 km vilket kändes så jävlaaa skööönt. Jag gick ingenting & jag stannade nog bara 2 gånger så jag är sjukt nöjd. :D
Efter den hade vi idrott & det gick hur bra som helst. Sen hade vi några tråkiga lektioner till & efter dom slutade vi.
När jag kom hem käkade jag lite, sen pluggade jag & sen började jag byta om till fotbollskläder & sen stack jag iväg & hade träning. När jag kom hem så somnade jag typ på direkten, seriöst. Heeeelt slut haha.
 
Nu sitter jag här & dricker en jättegod smoothie. Om ca en halvtimme ska jag börja dra mej mot bussen, alltså neej. orkar inte.
 
jaja, puss :D
 
 

myser med bästis

 

gymmet med bästii

hejhej.
 
Har haft en extremt chill fredagskväll. Käkat massa gott & typ sovit haha. Idag i skolan så va det sådär, älskar mina kompisar & HAN dock, men mina lärare är helt asgjlfkjödlkds. 
Efter skolan drog jag & bästii till gymmet, gymmade i nån timme. Va såååå jävla skönt :D
 
Nu skajpar jag med wilmis & ska strax hämta lite frukt & läsk. Vi hörs imon, pussisar.
 

fridaynight


deeptalk

Idag är en såndär dag då man inte riktigt vet om man vill lägga sej i sängen & bara gråta. Och sova. Och sen gråta lite till. Eller om man verkligen orkar ta sej upp till skolan & fejka ett smile & visa att man är så jävla stark.
Jag är inte stark överhuvudtaget just nu men jag gick till skolan. Och jag klarade mej igenom hela dan, trots att jag lipade sönder på mattelektionen, haha.
 
Jag klarade mej igenom skoldagen tack vare min fina Johanna. Tack vare min fina Moa. Och tack vare HAN. Han med stort H. Han som får mej att le även om jag bara vill gråta. Han som kramar om mej när jag behöver det. Och han som får mej att må så jävla bra som ingen annan människa i hela världen får. Han. Han med stort H.
Jag tycker om honom så fruktansvärt mycket, men det kommer aldrig bli vi. För jag räcker helt enkelt inte till. Så är det alltid. 
 
Life

bästii & jag på bild

Ska alldeles strax sova, tänkte bara slänga in ett snabbisinlägg först.
Imon är de skola & sen är det fotbollsträning igen, taggar aset!

Sen äre heeelg!! Lediga på måndag så ska sova över med massa kompisar denna helgen nu, längtar så galet mycket.

Nu måste jag sova, upp imon för bajsskola. puss.


en helt vanlig chill onsdag

bild från min privata instagram
 
Kom hem från skolan för några timmar sen & sen dess har jag bara legat på soffan haha. Nu tänkte jag slänga ihop nån god pasta/kött(?)sallad & äta det framför en film. 
Skiter i att träna idag då jag sprang skiten ur mej igår på fotbollsträningen som förövrigt gick skiiiitbra(som ni kan se här ovanför)!! Har fotbollsträning imon oxå, kötttaaaa ;)
PUSS
 
 

10 snabba

jag är sjuuuukt onyttig, äter i stort sett godis varje dag haha

jag hatar mitt hår & min kropp så sjukt mycket

skolan är seriöst det värsta som finns

jag skulle döda för att få bo utomlands 

jag vill bli polis när jag blir stor

jag gillar en kille väääldigt mycket just nu

jag plattar mitt hår nästan varje dag

mitt favoritämne i skolan är idrott

jag va/är ganska "killig", hade typ killkläder & allt när jag va mindre haha

jag vill ha en hund

cozy day

Sitter just nu hemma hos mami. Kom hit runt 4 & ska va här i 2 veckor, as usual. 
Imon är det skola, längtar efter att få träffa *han* men annars är jag inte speciellt taggad på tråkiga lektioner haha.
 
Idag vaknade jag upp med världens finaste Wilma brevid mej. Vi käkade en god frukost & kollade på film. När hon hade åkt hem stack jag ut & sprang 5 km & sen hoppade jag in i en dusch, tvättade håret & rakade benen. 
Nu tänkte jag hoppa in i en varm dusch, sen ha lite ansiktsmask & sådär. :D
 
Vi hörs, puss. :D
 
bild från i somras.
 

världens godaste glass

 

saturday 14/9

hej hjärtisar.
 
Har inte uppdaterat så mycket på ett tag nu, men jag har så mycket andra grejer att göra än att blogga. För det första så är inte blogga riktigt min grej längre. Och för det andra har jag börjat 8an vilket innebär sjuuukt mycket läxor. Det suger verkligen men vill man få bra betyg och kunna jobba med det man vill när man blir äldre så är det ba att plugga på haha. 
 
Tänkte skriva lite tidsinställda inlägg nu till veckan som kommer. Har typ bara 20 läsare om dan för jag bryr mej inte så mycket om bloggen just nu, men jag kanske får tillbaks min bloggpepp om några månader? Hope so :D
Puss! 
 
bild från i måndags, sjuk & grejer 
 

cozy morning'

Sitter i köket & käkar frukost, kollar film & tar en massa fula bilder på min webcam. Är heeelt ofixad, men ska snart börja fixa mej lite haha. 
Sålänge får ni 2 ofixade bilder jag just tog, puss! 
 
 
 

need summer.

hej bloggisen.
har inte riktigt orkat blogga, tycker inte det är kul överhuvudtaget men ja haha. Sitter just nu nergosad i min säng och har typ ångest inför skolan imon. Har ju vart sjuk sen i söndags & igår & idag har jag mest bara vart trött & hängig så det har vart såååå jävla skönt att slippa skolan. Hatar den. 
 
Känner mej väldigt opeppad inför hösten. Känner mej så sjukt ful, vill inte ha äcklig kall vinter. Vill ha värme, sol, bad, häng med kompisar, sena kvällar, långa nätter & bara en massa mys. ÅÅÅH GE MEJ SOMMAR, NÅN?? 
 
 
 
 
 

alltså världens finaste människa

Channing Tatum är den bästa som finns. Han är så jävla fin, så jävla grym, så jävla perfekt. Jag hatar att jag aldrig nånsin kommer få träffa honom.
 
Finaste människan på denna jord. 

 
 
 
 
 
 

hallonsmoothie

Kom hem från fotbollsträningen för en stund sen. Nu har jag duschat & även gjort en hallonsmoothie, sjuuukligt gott!!

Ska kolla på Simpson nu. Ingen hemma ikväll, fett gutt.
Hörs imon, puss babes!


home

Kom hem från skolan för ett tag sen. Har haft en GRYM dag. älskar mina vänner, seriöst. ni är bäst.
 
Nu ska jag käka nåt gott & vänta på att papi kommer hem & lagar mat, är så jäääävlaaa hungrig haha.
Ska oxå plugga lite. Har inte så mycket mer att skriva så vi hörs. PUSS.
 
 

så jävla lycklig just nu

Hej babes!
 
Slutade 3 idag och efter skolan stack jag hem & pluggade i flera timmar, sen åt jag & så snackade jag en massa med mina fina killkompisar. Runt 5 körde jag lite styrka här hemma och sen stack jag ut & sprang 4 km. Sprang inte alls långt men sprang i SKITHÖGT tempo, så känner mej ändå rätt nöjd.
 
Är ensam hemma hela kvällen, så jävla gött. Så ska smörja in mej med nån god bodylotion nu, sen hoppa i myskläder & sen kolla film.  Ska oxå kolla på idol ikväll & käka massa onyttigt :D 
 
PUSS
 
wilma & elvis. greta & gerdis. wilmis & pelvis. föralltid. 
 

HAHA mitt skratt

NI MÅSTE KOLLA HAHA OMG


RSS 2.0