script type="text/javascript" src=""> -

najs vecka!!

hej guys
 
vet att updaten suger balle rent ut sagt, men har fullt upp typ hela tiden så hinner liksom aldrig sätta mej ner & skriva ett riktigt inlägg men det som hänt sen sist är att jag iallafall har umgåtts med massa kompisar. 
Moa sov hos mej i onsdags, i torsdags sov jag hos henne & då träffade vi några killkompisar på kvällen - anton, axel, elias, linus & zack. I fredags drog jag till thea runt 5, men sen drog vi till färjestan runt 22 & sov hos några killkompisar. Igår gymmade jag och sen drog jag till hannah med Sara & umgicks massor & inatt sov Hannah hos mej. 
 
Idag har jag mest chillat & gymmat. Fixat lite inför veckan & så.
Ska slå på några avsnitt av GG nu & tänka bort söndagsångesten;-))
 
har fler bilder men tog dessa fula äckliga nu hahah, pusss
 
 

hej igen söndagsångest:p:)

alltså jag är redan skoltrött, vill inte detta.
 

bra vecka, fest!!

haft en så galet bra vecka. umgåtts med kompisar varje dag, vart i stan, kollat bio, shoppat, ätit på mysiga resturanger & festat!! 
har vart med världens finaste vänner 
 
igår gymmade jag sen mötte jag upp ronja & så drog vi hem till mej. vi lyssnade på massa peppmusik, lagade pankisar, skrattade, pratade & sen började vi fixa oss. Tove kom också & så fixade vi oss tillsammans sen drog vi iväg till en fest. Ronja drog rätt tidigt men jag & Tove dansade vidare, jag dansade med allihopa haha. så galet kul va det!!
 
Tove åkte hem för en stund sen, sen dess har jag diskat, städat lite & så. bor som sagt själv hela denna veckan typ. Nu ska jag kolla lite film, sen gymma om jag orkar & sen kommer Julia hit :D

tove, jag & ronja igår innan festen. P&K
 
 
 

14 augusti

you never know how strong you are until being strong is the only choice you have 
 
 

summer 2k14

jag har haft ett så galet bra sommarlov. lätt bästa nånsin.
har lärt känna så många nya goa människor, shoppat upp alla mina pengar, festat, badat & solat, tränat & bara umgåtts med härliga människor. inte haft nån äcklig ångest, inte legat i sängen & inte gjort nånting utan har gjort roliga saker hela tiden.
vill bara berätta om allting, men så svårt att få med i bara 1 inlägg. 
tänkte sätta ihop ett collage med lite bilder från lovet senare.
 
ska försöka satsa lite mer på bloggen nu.
pusss
 
 

RSS 2.0